Romerike Investornettverk gir tilgang til håndplukkede startups og scaleups som trenger investorer for sin videre vekst.
Flere innlegg
Vi må skape en kultur for innovasjon og gründerskap. En kultur hvor vi heier på verdiskaperne og de som skaper arbeidsplasser. De bør løftes frem på linje med idrettsheltene våre.
"Årets gründeridé på Romerike" for sitt unike benkdesign.
Meld deg på i konkurransen årets gründeridé på Romerike - så lenge du har en idé og tanke; pitch inn ideen uansett om den virker ufullstendig. Tør å kjøre selv om det ikke er ferdig.
Gründere ved Business Lillestrøm adresserer globale klimautfordringer. Med SAVER's startup for fellesskap i krisetider, Zensy's innovative overvåkning av tak og takrenner, og Vane Ocean Technologies' autonome seilbåt som kan forstå og og forutsi klimarelaterte hendelser.
Det er med stor glede og stolthet vi kan meddele at vi endelig har lansert KRAFT Lillestrøm! Med tolv engasjerte og talentfulle deltakere på ombord, er vi klar til å heve gründerarbeidet til nye høyder.
Lokale gründere i Lillestrøm tar sjanser og Simen Løkka, gründer av Travision, er intet unntak. Med hans AI-system ClayTracer, er han på god vei til å revolusjonere skytesporten - ett leirdueskudd av gangen.
Gründere, la oss snakke om innovasjon og muligheter. Innovasjon Norge, landets viktigste virkemiddel for nyskapning, har nylig gjennomgått noen betydelige endringer i sine gründertilskudd. Men hva betyr dette for deg som gründer?
Å være en gründer er en utfordring fylt med hardt arbeid og begrensede ressurser, noe ordfører Jørgen Vik i Lillestrøm fikk oppleve på nært hold da han besøkte det lokale gründermiljøet i Storgata. Vik ble dypt imponert over den drivkraften og kreativiteten som gründere viser i deres daglige kamp for å realisere forretningsideene sine. Mange selskaper har brukt gründerhuset som et springbrett.
Fire gründerbedrifter presenterte designbehov for Oslo Met-studenter. Disse inkluderte Tiny Workers, EcoDo, Auto-Maskin og Kreftkompasset, som engasjerte over tretti studenter med innovative utfordringer. Dette er en del av "Designkontor"-prosjektet ved OsloMet, hvor studenter på ulike nivåer samarbeider for å skape løsninger for reelle oppdragsgivere.
Zensy har utviklet en sensor drevet av kunstig intelligens som automatisk overvåker, evaluerer, og varsler om behovet for takrennerengjøring eller fjerning av istapper. Dette innovative systemet har potensiale til å spare samfunnet betydelige kostnader samtidig som det øker vintersikkerheten.