Business Lillestrøm er et VEKSTHUS for oppstartsbedrifter og gründere i Lillestrøm-regionen - Foto: Desimal

Om Business Lillestrøm

Business Lillestrøm er et VEKSTHUS for oppstartsbedrifter og gründere i Lillestrøm-regionen. Her kan du ta del i et spennende fellesskap hvor nettverksbygging og kompetansedeling står sentralt. Business Lillestrøm eies av Kunnskapsbyen Lillestrøm.

Selskapet ble etablert våren 2015 i et samarbeid mellom Kunnskapsbyen Lillestrøm, Skedsmo kommune, Etablerertjenesten i Akershus og Kjeller Innovasjon.

Business Lillestrøm har som målsetting å øke antall nyetableringer for å bidra til ytterligere vekst i næringslivet innenfor vår region.

Er du gründer – eller har du lyst til å starte?

Norge har plass til mange flere gründere med gode og levedyktige prosjekter. Erfaring viser at de fleste grundere/nyetablerere trenger hjelp til å bygge nettverk, øke kunnskap, finansiering og ikke minst ha et sted å være.

Business Lillestrøm holder til i meget sentrale lokaler i byens gågate. Adressen vår er Storgata 7. Her kan du som allerede har en liten virksomhet og ønsker deg et arbeidsfellesskap leie kontorplass. Dette er også for deg som har en idè og med sterk lyst til å utvikle et forretningskonsept.

Her kan du møte andre, dele kunnskap og kompetanse. Et sammensatt miljø kan skape mye intern læring og fremskynde utviklingen av selskaper. Det er derfor en forutsetning at du har lyst til å bidra i fellesskapet, så kunnskapsdeling står sentralt hos oss.

Konseptet/produktet må ha et marked og du må ha gjennomføringsevne og selgeregenskaper. I samarbeid med Etablerertjenesten på Nedre Romerike tilbyr Business Lillestrøm veiledning, kursing, fellesskap og nettverksbygging.

StartUp Viken sine kurs på Nedre Romerike:

www.startupviken.no

Er du gründer – eller har du lyst til å starte? - Foto: Desimal
Velkommen til Business Lillestrøm i Storgata 7 - Foto: Desimal

Våre hovedpartnere

Aspelin Ramm
Datek
Duvi AS
Lillestrømbanken
SLM Revisjon
Advokatfirmaet Økland

Kontakt oss

Marit Heiberg - Daglig leder Business Lillestrøm
Marit Heiberg - Daglig leder

Hei!

Jeg heter Marit Heiberg og er daglig leder for Business Lillestrøm.

Business Lillestrøm er et VEKSTHUS for oppstartsbedrifter og gründere i Lillestrøm-regionen. Her kan du ta del i et spennende fellesskap hvor nettverksbygging og kompetansedeling står sentralt.

Vi har lyst til å høre fra deg som allerede driver egen virksomhet eller har lyst til å starte.

Ta kontakt med vår utleiekontakt Elisabeth Reymert på tlf. 924 02 850 eller e-post: post@businesslillestrom.no

Elisabeth Reymert - Utleiekontakt Business Lillestrøm
Elisabeth Reymert - Utleiekontakt
E-post: post@businesslillestrom.no
Tlf: 924 02 850