Loading Events

« All Events

Første steg til å bli en økonomisk bærekraftig sosial entreprenør

oktober 19 @ 17:00 - 20:00

Når: 19.oktober 17.00-20.00

Hvor: Business Lillestrøm,  Storgata 7, 2000 Lillestrøm

Matservering: Enkel varm mat 

Gi ideen din fart!

Å løse en samfunnsutfordring OG samtidig klare å leve av det, er ikke alltid lett. Ofte er målgruppen du hjelper ikke de som betaler for produktet ditt, og de som betaler kan ha lite erfaring med å samarbeide med startups. Det kan også være vanskelig å bevise at det du levere skaper positive resultater. 

Meld deg på workshop på StartUp festivalen på Romerike og få ekspert­hjelp av Nordens ledende ­akselerator for sosiale og ­miljøretta startups. 

Trykk her for å melde deg på

I workshopen dykker vi ned i gode og viktige diskusjoner sammen med bransjens fremste på feltet. I løpet av 3 timer får du veiledning til å spisse forretningsideen din: hvilke behov målgruppen og kunden din har og hvilken endring løsningen din er med på å skape for individet og samfunnet. 

Workshopen er for deg som …

  • har en god ide
  • har nettopp opprettet et selskap 
  • har et selskap, men er usikker på veien videre 

 

Hvem er Impact StartUp? 

I workshopen dykker vi ned i gode og viktige diskusjoner sammen med bransjens fremste på feltet. I løpet av 3 timer får du veiledning på å spisse forretningsideen din. Vi ser også på hvilke behov målgruppen og kunden din har, og hvilken endring løsningen din er med på å skape for individ og samfunn. Les mer (Lenke til hjemmesiden til Impact StartUp: https://www.impactstartup.no/

Details

Date:
oktober 19
Time:
17:00 - 20:00
Website:
https://www.eventbrite.dk/e/workshop-med-impact-startup-studio-tickets-414532968267